Små presenter från banken

Det jag minns väldigt bra från 70-talet, var de små presenterna som man fick på Sparbanken när man satte in pengar. Jag vet inte om det var något som man fick varje gång… det tror jag inte…. men jag kommer i alla fall ihåg de gånger som det hände !

Jag har fortfarande kvar mina två plasthundarna med vikbara ben som jag fick… Åh, vad jag gillade (och gillar) dem !

När man som barn öppnade ett sparkonto, fick man en låsbar sparbössa från banken.. En röd plast-sparbössa i form av ekorre har jag i min ägo. Dock saknar jag nyckeln, för att kunna låsa upp den – den finns nog fortfarande kvar på Sparbanken !

En grön, fin liten jojo och en mässingspingla från Sparbanken hittade jag också i gömmorna ! Tycker att bankerna ska återinföra presenterna, det skulle kanske uppskattas.